Full informatiu Novembre 2018

FULL  INFORMATIU  NOVEMBRE  2018

BONES FESTES DE NADAL I UN 2019 PLE DE FELICITAT                                                                                                           Us desitgem la junta de l’Esplai.

Nota: Podeu passar pel despatx de l’ Esplai a buscar un calendari de paret pel 2019  que hem preparat amb molt de “carinyo”. És un regal  sols  per als socis i  es donarà solament un calendari per cada casa.  ( a primers de Desembre)

VIATGES: Del 11 al 13 de Desembre, PreNadal de 3 dies a Sant Carles de la Ràpita. Tot inclòs.  129 €.  Regal: Lot  de 10 productes.

– 21 i 22 de Desembre Concert de Nadal al Liceu. Visitarem una exposició a Argentona. Allotjament, festa i sopar de Nadal en un hotel de Blanes. El dia següent al matí hi haurà el Concert. Dinar a Vallirana i seguidament anirem a veure el pessebre de Corbera de Llobregat. Tot inclòs 195 €.

– Del 28 de Gener a l’1 de Febrer, sortida a Marina D’Or, Hotel de ****.   Tot inclòs amb dues hores al Balneari. Preu: 195 €.

– Dissabte 16 de Febrer 2019. Anem al Teatre Victòria a veure l’últim del Tricicle. Preu 50 €.

– Del 24 al 30 de Març. Pobles blancs. AVE fins a Sevilla i tornada. Visita a Cadis i província i també ens arribarem fins a Gibraltar.   Preu 625 €.

ACTIVITATS/ACTUACIONS    Dijous 6 de Desembre, al Casal, a 2/4 de 6  tarda: “Bingo” amb premis especials. La recaptació serà a benefici de la Marató de T.V.3, i del ball del dia 9 de Desembre, l’Esplai donarà 1 € per entrada, també  a benefici de la Marató de T.V.3.

Dissabte 15 de Desembre, a les 6  de la tarda a l’Auditori, Festa de Nadal tant sols  per als socis. Actuació de “ Nous Talents “.  Hi haurà coca, torrons  i cava.  Gratuït. Sorteig de Regals.

Diumenge dia 16 a la Sala Dos de Gener a les 6 de la tarda, espectacle “Poema del Pessebre “ per la “ Coral l’Albada “.  Preu 5 €.

31 de Desembre , Festa i Ball de Cap d’Any.  S’obrirà la Sala a les 9 del vespre, per als qui hagin  reservat taula i vulguin portar-se el sopar. A les 11: ball amb el Café Trio; a les 12 Campanades, Bossa de Cotilló i Cava per brindar pel Nou Any.  Preu 20 €.   Els que entrin desprès de les 12 Campanades, el preu serà de 15 € . A la mitja part i haurà  coca, xocolata desfeta i cava per a tothom.  Reserves: Filo Creus. Tel. 646 774 580

Dia 1 de Gener del 2019. A les 6 de la tarda, a l’Auditori, el tradicional Concert de Nadal per la nostre Coral “ La Pinya “.   Sorteig d’una espatlla de pernil.

“ Que l’Esperit del Nadal visqui en aquets dies i sempre en el nostre Cor. “  Més  informació al despatx de l’Esplai. Dilluns, dimecres i divendres de 6 a 7 tarda.