25 Assemblea. Comunicat Gener 2020

25  ASSEMBLEA  GENERAL  ORDINÀRIA DE SOCIS

Dia: Dissabte 8 de Febrer 2020.

Lloc: Casal de la Gent Gran.

Hora: 6 de la tarda.

ORDRE DEL DIA:                                                                                                                  (A)  Lectura i, si s’escau, aprovació de l’acta anterior.                                                    (B)  Demanar l’aprovació del nou membre de junta Pilar Seuba.                                (C)  Informació del Secretari .                                                                                              (D)  Informació de l’estat de comptes pel Tresorer.                                                        (E)   Informació General pel President.

Pere Crusellas i Jordà

President

Notes:  Vàrem ésser afortunats amb la loteria de Nadal: 100 € per cada dècim,  que es pot cobrar a qualsevol administració de  Loteria i 8 € per participació que es poden cobrar a l’Esplai.

Fins el 15 de Febrer es guardaran els calendaris 2020 per als socis.

Ja es poden renovar els carnets al mateix preu que fa deu anys o sigui 10 €.

Viatges:

– Del 21 al 23 de Febrer Carnaval a Platja d’Aro. Molta festa. Tot inclòs: 125 €.

– Dissabte 19 de Febrer Gran Calçotada a Casa Fèlix, (esmorzar inclòs).  Preu 59 €.

– Del 22 al 28 de Març, Viatge a Benidorm. Tot inclòs amb 2 excursions.   335 €.

– Diumenge 19 d’Abril, Anirem a veure La Passió a Cervera.  Viatge, entrada, dinar i visita turística.  42 €.

– Del 27 d’Abril al 4 de Maig.“Feria de Abril en Sevilla” i altres províncies. Tot inclòs 715 €.

Creuer especial.  Sortida 10 de Maig. Visitant Israel, Grècia i Cultures Mil·lenàries.   Tot inclòs, begudes, taxes, propines i les excursions… Preu 1.880 €.

– Del 17 al 22 de Juny. Viatge meravellós a Polònia.  Tot inclòs 1.495 €.

La Junta

Comunicat Novembre 2019

CARTA INFORMATIVA ALS SOCIS NOVEMBRE 2019

S’acosten les festes de Nadal i Cap d’Any. Un any més us informem del que es farà en aquests dies, a la vegada que us fem arribar la nostre gratitud per fer entre tots cada any l’Esplai més gran i també desitjar-vos unes bones festes plenes d’harmonia, divertiment, benestar, salut i felicitat.  Que per molts anys ho puguem anar celebrant tots plegats.  Gràcies a tots.

També a partir del 16 de Desembre podeu passar a recollir el Calendari 2020 pel despatx de l’Esplai. ( Format com l’any passat )   Gratuït per als socis..

ACTIVITATS I FESTES MES DE DESEMBRE

– Diumenge 1. A la Sala Dos de Gener, a les 6 de la tarda, ball amb “ Xarop de Nit”

– Divendres 6.   A l’Auditori de Cal Sitges,  a les 6 de la tarda Actuació del grup de teatre musical de l’Esplai, amb l’obra “ 10è Aniversari “ ( 45 minuts ) i estrena per  la  Coral “ La Pinya “  d’un seguit de cançons de  la Patum ( 40 minuts ).                                                 Sorteig d’una espatlla de pernil.

– Diumenge 8 de Desembre, a la Sala Dos de Gener, a les 6 de la tarda, ball amb el “Quartet Quin Ritme”.  Copa de cava com a cloenda dels balls del 2019 i col·laborant amb la Marató de T.V.3, es destinarà 1 € de cada entrada per aquets fi.

– Dissabte 14, a les 6 de la tarda, Bingo amb premis especials al Casal, per la Marató.

– Diumenge 15, a les 6 de la tarda a l’Auditori, com cada any “ Nous Talents”. És només per als socis; sortejos de  regals, coca, torrons i cava.    Animeu-vos a participar, cantar, ballar, explicar acudits, recitar algun poema, màgia,  etc..  Es per passar-ho molt bé.

– Dijous 26, ( Sant Esteve ) a les 6 de la tarda al Casal, projecció d’un vídeo del Nadal del 2014  pel grup de teatre de l’Esplai: “ Tradicions, Llegendes i Cançons “.  Gratuït

– Acabarem  l’any  2019 i donarem entrada al 2020 a la Sala Dos de Gener amb el “Cafè Trio” . S’obrirà la sala a partir de les 9, per el qui vulgui sopar i se’l porti. A les 11 ball, a les 12 les Campanades. Cava, bossa de raïm, bossa de cotilló, al preu de 20 €.    Qui entri desprès de les Campanades el preu serà de 15 €.  A la mitja part: coca, xocolata desfeta i cava per a tots.

– Dimecres 1 de Gener 2020 el tradicional concert de Cap d’Any, per la nostre Coral “La Pinya” a l’Auditori,  a les 6 de la tarda.   Sorteig d’una espatlla de pernil.

 

 

 

VIATGES

– Pre Nadal a Malgrat i Lloret els dies 2,3 i 4 de Desembre.  Regal d’un Lot de 10 productes i actuació de  l’actor Joan Pera.  Preu 149 €.

– Del 21 al 23 de febrer Carnaval a Platja d’Aro.  Preu 125 €.

– Dissabte 29 de Febrer Calçotada a Casa Fèlix de Valls.  Preu 55 €

– Del 22 al 27 de Març, viatge a Benidorm. Tot inclòs amb dues excursions.    299  €

– Del 27 d’Abril al 4 de Maig.  “ Feria de Abril en Sevilla “ i altres províncies.    715 €

Creuer especial . Sortida 10 de Maig. Visitant Israel, Grècia i Cultures Mil·lenàries.                     Tot inclòs, begudes, taxes, propines i les excursions…  Preu 1.880 €

TEATRE MUSICAL

– L’estrena de la nova obra  serà els dies 12, 13 i 14 de Juny. El divendres 12 de Juny només per als socis amb el tradicional pica-pica.

Notes:

Cada dijous ball al Casal a les 6 de la tarda.

Cada dissabte “Bingo” al Casal a les 6 de la tarda.

Queda molt poca loteria de l’Esplai.

A partir del mes de Gener ja es podrà abonar la quota de soci de l’Esplai al mateix preu que fa 10 anys, o sigui 10 €.

Per a més informació de viatges, activitats, etc. al despatx, que està obert els dilluns, dimecres i divendres de 6 a 7 de la tarda.

Que l’esperit del Nadal ompli el nostre cor de Pau i felicitat i tinguem un 2020 ple de  salut i benestar.

Salut, il·lusió i força per viure per a tothom.

LA JUNTA

Setmana Gent Gran 2019

Adjuntem carta dels actes de la Setmana de la Gent Gran i full d’activitats fins Nadal.

SETMANA DE LA GENT GRAN DEL 7 AL 14 D’OCTUBRE 2019

DILLUNS 7 Matí:  A les 9,00  Caminada Popular oberta a tothom….

Tarda: A les 3 al Casal, campionat de dòmino per parelles, a una partida i totes contra totes les parelles. Obsequi per a tots els participants. Apuntar-se al Casal.                                                                                                                                          A les 7’30 al Casal,  Aprendre i ballar sardanes.. Obert a tothom..

DIMARTS 8 Matí: A les 10,30 al Casal. Llegirem els Poemes o escrits sobre la Gent Gran que ja ens haureu enviat.  Acabarem amb un vermut.

Tarda:   A les 5, a la Sala Dos de gener, Bingo.                                                              A les 6  Ball amb el Salvador Serrat.  A la mitja part i haurà un berenar.  Preu 4 €.

DIMECRES 9  Matí: A 2/4 de 10 “Taichi” al park.  Obert a tothom.

Tarda: A les 7 al Casal, Xerrada per en Josep Girabal sobre “ Els Vells Oficis “.

DIJOUS 10   Matí: A  2/4 de 11  al Casal, projecció de la pel·lícula “ Apártate Cariño “       per la Doris Day.       Després pica-pica per a tothom.

                    Tarda:  A les 6 de la tarda, al Casal, Bingo amb premis especials..

DIVENDRES 11  Matí:  A les 9,00 Caminada Popular oberta a tothom..                                       A les 8  Sortida a Montserrat i dinar.   Preu 29 €

                       Tarda:   A les 6 al Casal, amb la col·laboració de la biblioteca, “ Hausson” presenta  l’espectacle dedicat a Joan Brossa i la Màgia.    Gratuït.

DISSABTE 12  Matí:  de 9 a 1  Mercat del “trasto” , coca i xocolata per a tothom. Regalar, intercanviar o vendre tot tipus d’articles.  Podeu demanar taula a l’Esplai o al Kanal..

                       Tarda:    A les 6 de la tarda, a la Sala Dos de Gener, Gran espectacle  “The little Night Cabaret”  Entrades numerades, preu pels socis 6 €, no socis 8 €.

DIUMENGE 13   Dinar festa dels avis.  Després actuació del grup de teatre musical de l’Esplai, amb l’obra “Ai la mare “.     Idea, guió i direcció d’en Jaume Costa.

DILLUNS 14    A les 6 de la tarda al Casal, Xou musical pel grup de Navàs. Gratuït..

Nota: Tots els actes son oberts a tothom, podeu convidar a la família i amics i així farem la festa més gran.  Ànims i a participar, l’Esplai és de tots.

LA JUNTA 

FULL EXPLICATIU

Adjuntem full de la Setmana de la Gent gran; és la nostre festa, participem-hi  tots en la mesura que puguem. Com sempre intentem que siguin  actes variats, on no es busca el benefici econòmic, el que es pretén és que sigui una setmana plena d’activitats i que la gent ens ho passem bé.

Invitem a tots a les Caminades, a aprendre i ballar sardanes, al “Tai Chi “, al cinema, als pica-pica,  com cada any a la Xerrada pel Josep Girabal, als  bingos,  al ball del dimarts a la Sala Dos de Gener,  al gran espectacle del divendres dedicat a Joan Brossa i la seva màgia, etc.. i a més:

El dimarts al casal a les 10,30 es llegiran poemes o escrits sobre la gent gran, esperem la vostre col·laboració, no es cap concurs, es tracta de que cadascú expressi el que creu o sent referent a la Gent Gran.  Es poden fer arribar els escrits o poemes al despatx de l’esplai, al correu electrònic o a la bústia.  Ja es poden enviar.    Acabarem amb un vermut..

El dissabte mercat del “trasto” de 9 a 1 davant el kanal ( intercanviar, regalar o vendre tot tipus d’articles ) podeu demanar taula al Kanal o al despatx de l’Esplai. Coca i xocolata per a tothom.

Dissabte gran espectacle internacional “ The Little  Night Cabaret” Entrades numerades de venda a l’Esplai i el mercat els dimecres 2 i 9 d’Octubre.                                   Preu per al soci 6 €.   No soci 8 €. No us ho deixeu perdre.

VIATGES:

– Del 8 al 11 de Setembre Ametlla de Mar.  Tot inclòs 245 €

– Dins la Setmana de la Gent Gran 11 d’Octubre, viatge a Montserrat i dinar.. 29 €.

– Del 17 al 21 d’Octubre “ Les Dolomites “ Els Alps Italians..  Preu 998 €.

– Del 25 al 27 d’Octubre, Festa dels Casals de la Gent Gran a Platja d’Aro. Preu 115 €.

–  Dia 15 de Novembre,  Visitar la Sagrada Família. (autocar, entrada i dinar) Preu 61 €.

–  Dies 9 i 10 de Novembre Sort-Andorra.  Inclou bitllet del tren dels llacs i un dècim. Hotel Cèntric Andorra ****. Preu tot inclòs  165 €.

– Tenim obert un Creuer de 8 dies per el 10 de Maig del 2020, per visitar Grècia, Israel i las Cultures Mil·lenàries. Tot inclòs i amb 4 excursions.   Preu 1.880 €

 

 

DIFERENTS ACTUACIONS :

TEATRE – MUSICAL DE L’ESPLAI

– Diumenge 15 de Setembre anem a St. Fruitós.

– Dijous 26 de Setembre anem a  Terrassa.

– Divendres 4  d’octubre anem a Balsareny.

– Dissabte 5 d’Octubre actuació a Sant Vicens.

– Diumenge 13 d’Octubre dins la festa dels avis, actuació a la Sala Dos de Gener.

– Divendres, dissabte i diumenge 25, 26 i 27 d’Octubre Festa dels Casals a Platja d’Aro.

CORAL LA PINYA

  • El dia 6 de Setembre comencem els assajos. Es prepara un excel·lent programa per aquest fi d’any. Hi esteu convidats. Els divendres de 5 a 7 de la tarda.

NOU MEMBRE DE JUNTA:

A petició de la junta actual entra a formar part de la junta de l’Esplai Artesenc la Pilar Seuba i Puigdellívol i que en la propera Assemblea se’n  demanarà la seva aprovació.

AVANÇ D’INFORMACIó:

– Com cada any el mes de desembre farem lo dels Nous Talents , celebració del Nadal i sorteig de regals donats pels comerços d’Artés com també la col·laboració amb la marató de TV3.

– Ball i sopar de cap d’any amb el Café Trio.

– La Coral esta preparant un Concert de Nadal i Cap D’Any..

Notes: A principis de Novembre enviarem carta informant de les festes de Nadal.

Ja tenim la loteria de Nadal el nº 25734 ,  és el de sempre i que pot tocar.

 

LA JUNTA

Assemblea extraordinària 15-6-2019

Estat de comptes i elecció de nova junta.

 

REGLAMENT INTERN PER L’ELECCIÓ DE

PRESIDENT I JUNTA DIRECTIVA

 

Aprovat en l’Assemblea General el dia 21 de Gener de 2011.

 

Tal com marquen els estatuts, cada dos anys s’elegeix Junta Directiva, i poden ser reelegits tots els càrrecs i membres.

 

Elecció del President. Qualsevol soci es pot presentar per presidir l’Esplai  Artesenc de l’Amistat, podent presentar la seva candidatura fins a 48 hores abans de l’Assemblea que es convocarà per a tal fi.

Cada soci podrà votar un sol candidat i qui més vots obtingui, serà el nou president de l’Entitat.

 

Elecció dels membre de la Junta. Es poden presentar i ser elegits tots els socis de l’Entitat. Tal com marquen els estatuts poden ser elegides un màxim de 12 persones i un mínim de 5, a més del Vice president, Secretari i Tresorer. Els candidats a ocupar aquests tres càrrecs el proposarà el president a l’Assemblea General i aquesta, si s’escau, hi donarà l’aprovació.

Si es donés el cas de que es presentessin més candidats que els que estableix l’Estatut, es passaria a fer votacions i quedarien elegits els candidats que més volts obtinguessin.

 

La convocatòria de l’Assemblea per elegir nova Junta es convocarà 30 dies abans.

 

 

CONVOCATÓRIA ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS

 

 

La propera Assemblea es farà el dissabte dia 15 de Juny, a les 6 de la tarda, a l’Auditori de Cal Sitges.

 

Ordre del dia:

  • Lectura i, si s’escau, aprovació de l’Acta anterior.
  • Balanç final de legislatura, presentat pel Secretari, Tresorer i President.
  • Presentació de candidats i votació, si és necessària, per elegir el nou president.
  • Presentació de candidats i votació, si es necessària, per elegir els nous vocals.
  • El nou president proposarà a l’Assemblea candidats per ocupar les places de vice president, Secretari i Tresorer i en demanarà l’aprovació.
  • Torn de preguntes.

 

 

L’Esplai i el seu futur és cosa de tots. No hi falteu  !!!!

 

El president

Pere Crusellas

 

Artés, Maig 2019

 

Festa del 10è. aniversari

 

FESTA 10è. ANIVERSARI DE L’ESPLAI ARTESENC DE L’AMISTAT

Benvolguts socis:   Ara fa 10 anys que va néixer l’Esplai Artesenc de l’Amistat; lo que va començar amb molta il·lusió, voluntat i ganes de fer moltes coses per la gent gran, ens a fet arribar al moment actual, amb un esplai ple de vida, molt ben considerat, bona estructura organitzativa i  un bon afer econòmic.   S’ha de donar les gràcies a totes les persones que han passat per la junta directiva, a tots els socis que participen d’una manera o altre a donar vida a l’Esplai, com també a comerços, empreses i al nostre Ajuntament.

Per aquest motiu i per la bona situació econòmica, la junta ha decidit fer, un any més uns actes  per als socis a un preu simbòlic  de 5 € pel dinar/espectacle. Tots els altres actes seran gratuïts i només seran per als socis; s’haurà de tenir el carnet renovat i al dia de pagament i, per la cabuda de la sala, no es podrà invitar amics ni familiars. Cada soci podrà invitar la seva parella al dinar/espectacle del dia 6 d’Abril. Si la parella no és soci de l’Esplai el preu del dinar/espectacle serà de 15 €.

 

Actes que es celebraran:  – Dissabte 6 d’Abril a la Sala Dos de Gener, a les 2 h., Dinar de Germanor. A 2/4 de 5 de la tarda actuació de l’Esplai de Navarcles amb la comèdia de teatre musical “ Música i Rinxols “.  Preu del dinar i espectacle per als socis 5 €.            Inscripció i venda d’entrades al despatx de l’Esplai.

– Dilluns 8 i dimecres 10,  a les 7’15 de la tarda al Casal, projecció d’un Vídeo d’Obres de Teatre del grup de l’Esplai Artesenc i que s’han fet en anys anteriors.

– Dimarts 9. A les 6 de la tarda al Casal, Karaoke obert a tothom.  Ànims i a participar-hi, escoltant o cantant. Pica pica per a tots els assistents.

– Dijous 11. A les 6 de la tarda a la Sala Dos de Gener  Ball per en Salvador Serrat. Gratuït per als socis.  No socis 3 €.

 

– Divendres 12, a les 6 de la tarda, i al Casal de la Gent Gran, Concert per la Coral             La Pinya.  Gratuït i obert a tothom.

– Dissabte 13,  a les 6 de la tarda, i al Casal, Bingo amb berenar.

– Dia 14 d’Abril, a les 6 de la tarda a la Sala Dos de Gener Gran Espectacle per l’Esbart Manresà.  Socis Gratuït.  No socis 5 €.

Fem nostre aquesta festa assistint i participant en les activitats que es fan.

La Junta        19 de Febrer del 2019