Setmana Gent Gran 2019

SETMANA GENT GRAN 2019

Adjuntem full de la Setmana de la Gent gran; és la nostre festa, participem-hi  tots en la mesura que puguem. Com sempre intentem que siguin  actes variats, on no es busca el benefici econòmic, el que es pretén és que sigui una setmana plena d’activitats i que la gent ens ho passem bé.

Invitem a tots a les Caminades, a aprendre i ballar sardanes, al “Tai Chi “, al cinema, als pica-pica,  com cada any a la Xerrada pel Josep Girabal, als  bingos,  al ball del dimarts a la Sala Dos de Gener,  al gran espectacle del divendres dedicat a Joan Brossa i la seva màgia, etc.. i a més:

El dimarts al casal a les 10,30 es llegiran poemes o escrits sobre la gent gran, esperem la vostre col·laboració, no es cap concurs, es tracta de que cadascú expressi el que creu o sent referent a la Gent Gran.  Es poden fer arribar els escrits o poemes al despatx de l’esplai, al correu electrònic o a la bústia.  Ja es poden enviar.    Acabarem amb un vermut..

El dissabte mercat del “trasto” de 9 a 1 davant el kanal ( intercanviar, regalar o vendre tot tipus d’articles ) podeu demanar taula al Kanal o al despatx de l’Esplai. Coca i xocolata per a tothom.

Dissabte gran espectacle internacional “ The Little  Night Cabaret” Entrades numerades de venda a l’Esplai i el mercat els dimecres 2 i 9 d’Octubre.                                   Preu per al soci 6 €.   No soci 8 €. No us ho deixeu perdre.

VIATGES:

– Del 8 al 11 de Setembre Ametlla de Mar.  Tot inclòs 245 €

– Dins la Setmana de la Gent Gran 11 d’Octubre, viatge a Montserrat i dinar.. 29 €.

– Del 17 al 21 d’Octubre “ Les Dolomites “ Els Alps Italians..  Preu 998 €.

– Del 25 al 27 d’Octubre, Festa dels Casals de la Gent Gran a Platja d’Aro. Preu 115 €.

–  Dia 15 de Novembre,  Visitar la Sagrada Família. (autocar, entrada i dinar) Preu 61 €.

–  Dies 9 i 10 de Novembre Sort-Andorra.  Inclou bitllet del tren dels llacs i un dècim. Hotel Cèntric Andorra ****. Preu tot inclòs  165 €.

– Tenim obert un Creuer de 8 dies per el 10 de Maig del 2020, per visitar Grècia, Israel i las Cultures Mil·lenàries. Tot inclòs i amb 4 excursions.   Preu 1.880 €

 

 

DIFERENTS ACTUACIONS :

TEATRE – MUSICAL DE L’ESPLAI

– Diumenge 15 de Setembre anem a St. Fruitós.

– Dijous 26 de Setembre anem a  Terrassa.

– Divendres 4  d’octubre anem a Balsareny.

– Dissabte 5 d’Octubre actuació a Sant Vicens.

– Diumenge 13 d’Octubre dins la festa dels avis, actuació a la Sala Dos de Gener.

– Divendres, dissabte i diumenge 25, 26 i 27 d’Octubre Festa dels Casals a Platja d’Aro.

CORAL LA PINYA

  • El dia 6 de Setembre comencem els assajos. Es prepara un excel·lent programa per aquest fi d’any. Hi esteu convidats. Els divendres de 5 a 7 de la tarda.

NOU MEMBRE DE JUNTA:

A petició de la junta actual entra a formar part de la junta de l’Esplai Artesenc la Pilar Seuba i Puigdellívol i que en la propera Assemblea se’n  demanarà la seva aprovació.

AVANÇ D’INFORMACIó:

– Com cada any el mes de desembre farem lo dels Nous Talents , celebració del Nadal i sorteig de regals donats pels comerços d’Artés com també la col·laboració amb la marató de TV3.

– Ball i sopar de cap d’any amb el Café Trio.

– La Coral esta preparant un Concert de Nadal i Cap D’Any..

Notes: A principis de Novembre enviarem carta informant de les festes de Nadal.

Ja tenim la loteria de Nadal el nº 25734 ,  és el de sempre i que pot tocar.

 

LA JUNTA